MOSSELFEEST VAN DE STEENHOUWER

Inloophuis De Steenhouwer, ons dagopvangcentrum voor dak- en thuislozen, organiseert ook dit jaar haar mosselsouper ten voordele van haar eigen werking. Souper klinkt misschien net iets te intiem want met om en bij de 2000 deelnemers kunnen we beter spreken van een heus festival.

Net als vorig jaar nestelt het eetfestijn zich in het kielzog van het Bollekesfeest op zaterdag 17 en zondag 18 augustus. Het decor is als steeds de gezellige Sint-Andriesplaats in de oude binnenstad. Vrijdagavond opent het weekend met een wandelzoektocht die om 19u van start gaat op de

Sint-Andriesplaats. De zoektocht wordt georganiseerd door de medewerkers van het Bollekesfeest en het Werk der Daklozen. De vrijwilligers van De Steenhouwer verzorgen de catering bij de prijsuitreiking. Op vrijdag geen mosselen dus. Wel een wandeling gelardeerd met vraagstukken, raadsels en puzzels. Meer info over de wandelzoektocht en hoe in te schrijven vindt u op de website van het Bollekesfeest. En dan zijn er natuurlijk nog de mosselen op zaterdag en zondag.  Op beide dagen starten we om 12u om te eindigen om 19u.

Tickets voor mosselen zijn ter plaatse te koop aan € 17,00.  Als u vooraf reserveert, betaalt u slechts € 15,00.  Reserveren kan door storting op rekening van CAW Antwerpen/De Steenhouwer: BE97 7775 9960 2849.  En dit onder mededeling “deelname mosselfeest”. Naast mosselen voorzien we goulash en een vegetarische maaltijd.

Voor meer informatie kan u terecht bij Patrick Hennau van De Steenhouwer, 0470/968632.